Brak produktów
Książka poświęcona jest sztuce nadawania ostatniego szlifu, czyli tym...
Podwaliny sztuki Sztuka i religie świata Sztuka sakralna i świecka...
Ta poręczna publikacja jest praktycznym wprowadzeniem do historii...
W książce przedstawione są życiorysy i dokonania wybitnych malarzy z...
Ten wyjątkowy album umożliwia czytelnikowi zobaczenie Stanz watykańskich...
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II i III technikum - do nauczania przedmiotu podstawy żywienia człowieka w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Polecamy go również studentom
Podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego
Podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników.