GASTRONOMIA / PRZETWÓRSTWO ROLNO-SPOŻYWCZE

Informacje

Ostatnio przeglądane

OBSŁUGA GOŚCI (KONSUMENTÓW) Część 2 Zobacz większe

OBSŁUGA GOŚCI (KONSUMENTÓW) Część 2

Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych w technikum i szkole policealnej

Nowy produkt

Część druga zawiera wiedzę z zakresu:
- organizacji obsługi gości w pokojach hotelowych
- technik podawania potraw kuchni różnych narodów
- serwisu specjalnego oraz przygotowania nakryć specjalnych
- planowania i organizacji przyjęć okolicznościowych
- systemów rozliczeń kelnerskich
- elementów protokołu dyplomatycznego
- rozwiązywania sytuacji problemowych w pracy
- organizacji baru i pracy barmana.

32,50 zł brutto

Opis

Autor:Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
ISBN:978-83-7544-004-1
Stron:194
Wymiary:190x247
Oprawa:miękka
Data wydania:2011
WydawnictwoREA