Główna

Informacje

Ostatnio przeglądane

OBSŁUGA KELNERSKA.KLASA MISTRZOWSKA. Zobacz większe

OBSŁUGA KELNERSKA.KLASA MISTRZOWSKA

Nowy produkt

Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy. Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników.

Więcej szczegółów

60,00 zł brutto

Opis

Autor:Wilhelm Gutayer
ISBN:978-83-7544-596-1
Stron:248
Wymiary:275X210
Oprawa:twadra
Tłumaczenie: Grajkowska-Soroka Anna
Data wydania:2014
WydawnictwoREA

Więcej informacji

Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach – i to nie tylko przy flambirowaniu – iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji. W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera. Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście.

Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o:
• krojeniu i filetowaniu,
• flambirowaniu,
• marynowaniu,
• specjalnym nakrywaniu stołu,
• podawaniu serów,
• przygotowywaniu i podawaniu kawy.