Brak produktów
Ostatnio przeglądane
Jak jeść, by nie czuć głodu, a...
Rewolucyjny program , który działa
Nowy produkt
Jak jeść, by nie czuć głodu, a jednocześnie chudnąć? Należy zastosować się do koncepcji „jedzenia intuicyjnego”, opracowanej przez amerykańskie dietetyczki Evelyn Tribole i Elyse Resch. Dziesięć zasad zdrowego i racjonalnego odżywiania się pomoże każdemu zrzucić zbędne kilogramy, a jednocześnie zachować dobrą formę i radość życia.
Autor: | Evelyn Tribole, Elyse Resch |
ISBN: | 978-83-7744-027-8 |
Stron: | 340 |
Wymiary: | 165x235 |
Oprawa: | miękka |
Tłumaczenie: | Juliusz Okuniewski |
Nazwa oryginału: | Intuitive Eating. |
Data wydania: | wyd.1 - 2013 |
Wydawnictwo | HARMONIA |
Książka jest poradnikiem dla tych wszystkich, którzy chcą dowiedzieć się więcej o idei jedzenia intuicyjnego i zastosować ją w życiu. Zebrane tutaj informacje i zasady, na temat odżywiania pomogą w podejmowaniu świadomych decyzji dotyczących diety i zdrowia.