GASTRONOMIA / PRZETWÓRSTWO ROLNO-SPOŻYWCZE

Informacje

Ostatnio przeglądane

Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta Podręcznik Część 1 Dla uczniów szkół kształcących w zawodzie Technik Żywienia i Zobacz większe

TECHNOLOGIA GASTRONOMICZNA Z OBŁUGĄ KONSUMENTA. Podręcznik Część 1

Nowy produkt

 Podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego

Więcej szczegółów

14,70 zł brutto

Opis

Autor:Mikuta Beata
ISBN:83-89184-16-8
Stron:124
Oprawa:miękka

Więcej informacji

Spis treści

1. Wiadomości wstępne;

2. Działalność usługowa zakładów żywienia zbiorowego;

3. Zastawa i bielizna stołowa;

4. Zasady utrzymania czystości zastawy stołowej;

5. Technika noszenia tac i naczyń;

6. Zasady nakrywania stołów;

7. Zasady obsługi konsumenta;

8. Sposoby i technika podawania potraw i napojów;

9. Organizacja przyjęć okolicznościowych;